Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Timp de 45 de ani, un barbat A STRANS TOTI BANII CAZUTI PE STRADA. Incredibil ce s-a intamplat cand A NUMARAT MONEDELE!Un barbat a economisit fiecare banut timp de 45 de ani, iar acum a numarat mai mult de 5.000 $. Otha Anders, locuitor al statului Louisiana, a avut socul vietii cand a decis sa schimbe monedele colectionate in ultimii 45 de ani. Colectia lui era de 45 de bidoane de apa pline cu banuti.
„Mereu spuneam ca daca este vorba de o moneda de 25 de centi, il voi inapoia, dar daca este un penny, il voi pastra”, spune domnul Otha, care a fost nevoit sa isi schimbe acesti bani in bancnote, obtinand 5.136 $, potrivit Romania Star.Intrebat ce va face cu banii, el a spus ca ii va folosi pentru a plati un tratament stomatologic.
loading…
loading…


Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *