Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Indemnizaţie pentru bunicii care îşi îngrijesc nepoţii. Câţi bani vor primi



Bunicii care îşi îngrijnesc nepoţii ar putea primi o indemnizaţie în valoare de 650 de lei, potrivit unui proiect de lege adoptat tacit, lunim de Senat. Iniţiatorii susţin faptul că un copil este mai bine crescut de un membru al familiei, decât la creşă.








Potrivit proiectului de lege trecut tacit de Senat, bunicii pot primi suma de 650 de lei dacă îşi îngrijessc nepoţii în vârstă de până la 2, respectiv 3 ani, ai cărui părinţi s-au intors la locul de muncă. Bunicii trebuie să prezinze mai multe documente care să ateste faptul că se află în relaţii bune cu nepotul, dar şi faptul că părinţii şi-au dat acordul.







Proiectul arată faptul că sunt luate în considerare şi situaţiile în care mamele revin la serviciu înainte de încheierea perioadei de doi sau trei ani, în care primesc indemnizaţie pentru creşterea copilului. De asemenea, mama copilului va încasa stimulent de inserţie, reglementat de legislaţia în vigoare, tot de 650 de lei, potrivit proiectului.




loading…
loading…


















Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal







Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *