Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Nelson Mondialu, căsătorie cu o altă femeie după ce a anunțat că Livian nu e fiul lui biologic



Nelson Mondialu a făcut două declarații cutremurătoare. Vedeta a anunțat că Livian nu este fiul său și că urmează să o părăsească pe Liana pentru o altă femeie.

„Când actele sunt gata o să plec din țară, îmi schimb și numele, în câteva zile plec. Plec cu o femeie care mă înțelege, îmi înțelege atitudinea, nu că nu mi-ar înțelege atitudinea și „Botu”, însă nu mă înțelege cum mă înțelege femeia asta. Înainte să plec, mă căsătoresc cu ea și îi iau numele ei. Eu am avut în viață un amor amar, copiii nu sunt ai mei”, a spus Nelson Mondialu.








Nelson Mondialu a recunoscut că nu are copii naturali, Livian și Beniamin au alți tați. Acesta susține că le-a spus adevărul în momentul în care au împlinit 18 ani. Nelson Mondialu spune că ambele femei din viața sa, mamele copiilor, Bianca și Liana, i-au mărturisit că nu el este tatăl, lucru pe care-l știa, având în vedere că a suferit un accident și nu are posibilitatea să aibă copii.







„La vârsta de 19 – 20 de ani, am suferit o inflamație la coloana vertebrală care mi-a afectat nervul. Și eu de atunci nu sunt activ, că sunt pasiv. În fine, domnilor, vreau să spun că Pop Nelson Livian și Pop Nelson Beniamin nu sunt copiii mei, ceea ce a recunoscut-o chiar mama lor. Liana a recunoscut la spital. Mi-a zis că nu este copilul meu și mi-a zis, treaba ta. Și mie mi-a fost dragă.




loading…
loading…




I-am zis că lasă, ce crește în grădina noastră, e și al meu. Deci domnilor, ca să ne înțelegem, o să spuneți că Nelson, ești un ordinar, ești un mincinos, ești o bestie, pentru că copiii seamănă cu tine. Da, într-adevăr. Ia un câine, cumpără-ți un câine și vei vedea că fața ta ta se va transforma în acel câine. Uită-te că femeia cu care trăiești începe să aibă trăsăturile tale. Darămite copilul. Se coagulează în ADN-ul tău. Lobo și cu Beni nu sunt copiii tăi. Nu se supără, știu. La fiecare le-am spus acel lucru.




La vârsta când au avut majoratul le-am spus, ca să nu fie un șoc. Eu nu am nimic împotrivă ca ei să își găsească tatăl natural, căci în acte sunt recunoscuți de mine, la influența spiritului din mine. Cineva îmi spunea să îi recunosc, că nu voi duce povara asta, să știi că în sufletul tău. Eu cunosc părinții originali pe partea bărbătească.







Ei o să se supere că am dezvăluit acest secret. Dar nu au de ce să se supere, pentru că e bine și pentru voi, că am scăpat de povara asta. Puteți să îmi ziceți tată în continuare. Liana, într-adevăr, o să se supere, sper să nu îmi iau cuțit”, sunt declarațiile cutremurătoare făcute de Nelson Mondialu.






Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal







Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *