Caz şocant. Preot înjunghiat în ochii tuturorUn preot din Focşani, Tudor Marin, în vârstă de 69 de ani, a fost înjunghiat chiar în biserică. Agresorul a fugit de la faţa locului, iar oamenii care au observat scena spun că individul ar putea avea probleme psihice. Preotul nu a mai putut fi salvat. Lumea este în stare de şoc.
Potrivit presei locale, bărbatul a intrat în biserică şi l-a înjunghiat cu un cuţit în zona toracelui pe preotul Marin, imediat după săvarşirea slujbei, în biserica Sfântul Ioan Botezătorul. Se pare că atacatorul i-ar fi cerut preotului să-i citească ceva din Biblie, cerând lămuriri în legătură cu nişte citate, şi a profitat de moment pentru a-l ataca pe slujitor.Potrivit realitatea.net, preotul Marin a fost găsit de femeia de serviciu de la biserică, care a alertat gardienii. Agresorul nu a fost încă prins şi nici nu există, deocamdată, informaţii despre identitatea acestuia. La intrarea în biserică se văd încă urme de sânge. Femeia care l-a găsit a declarat că preotul a fost înjughiat în timp ce stătea pe scaun şi că în acel moment a strigat “Hoţii”. Ea a mărturisit că nu l-a mai văzut pe agresor niciodată şi că acesta era îmbrăcat cu o cămaşă neagră.
loading…
loading…
Specialiştii spun că agresorul ar putea fi psihotic cu delir religios. Psihologul Mihaela Săhlean a declarat pentru Realitatea Tv că lipsa tratamentului duce la aceste acte de violenţă. Oamenii s-au adunat în număr mare în Piaţa Unirii din Focşani şi sunt îngroziţi de această crimă.
Medicul Simona Ionescu de la Ambulanţă a declarat că la venirea echipajului părintele era în stop cardio-respirator şi prezenta o plagă înjunghiată în zona inimii. Aceasta a spus că i s-au făcut manevre de resuscitare timp de 50 de minute. Trupul preotului va fi dus la Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie. La aflarea veştii, atât soţia cât şi fiica parohului au avut nevoie de ajutor medical, pentru că li s-a făcut rău.
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *