Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Cultură de cannabis descoperită de polițiști în Dolj. Traficantul a fost arestatLa data de 17.02.2020, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, Serviciul Teritorial Craiova au dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a inculpatului B.L.A., pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc.
În cauză s-a stabilit că inculpatul B.L.A. a fost implicat în realizarea unor culturi de droguri de risc (cannabis) şi distribuirea acestora pe raza municipiului Craiova.În urma cercetărilor efectuate s-a constatat că, în perioada 2017-2019, inculpatul B.L.A. a comandat în mai multe rânduri echipamente pentru înfiinţarea de culturi in-door de cannabis.
loading…
loading…
În urma perchezițiilor au fost descoperite 2 culturi in-door de cannabis, înfiinţate începând cu luna noiembrie 2019, şi au fost ridicate 90 de ghivece în care se aflau plante de cannabis, două instalaţii complet utilate folosite la întreţinerea culturilor, 150 de grame de cannabis, precum şi materiale şi ustensile folosite la prepararea şi consumul de droguri de risc.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *