Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Ce au păţit doi liceeni după ce i-au trimis profesoarei de română



O profesoară din Cluj a rămas profund şocată după ce a deschs un colet trimis de doi elevi de-ai săi. Înăuntru se aflau vibratoare şi jucării sexuale.

Profesoara de română de la Liceul Teoretic „Pavel Dan” din Campia Turzii, Jud. Cluj a facut plângere la poliţie pentru hărţuire.








Profesoara a mai afirmat că nu este prima oara când se întampla asta, de-a lungul timpului primind mai multe pachete ce conţineau jucării sexuale.

”La Poliţia Câmpia Turzii a fost depusă o plângere privind săvârşirea infracţiunii de hărţuire. Un cadru didactic de la o unitate de învăţământ din municipiu a sesizat faptul că,







în repetate rânduri, a primit la adresa de domiciliu colete care conţineau obiecte cu tentă sexuală. Se fac cercetări sub coordonarea unui procuror de la Tribunalul Cluj pentru stabilirea exactă a stării de fapt şi luarea măsurilor legale”, a spus Carmen Pompas, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Cluj, conform Mediafax.




loading…
loading…


















Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal







Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *