Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

BĂTAIE CA ÎN FILME ÎNTRE DOUĂ ELEVE DE LA UN LICEU DIN MARAMUREȘ. ȘI-AU ÎMPĂRȚIT PUMNI ȘI PICIOARE, ÎN TIMP CE COLEGII LE FILMAUDouă eleve de la Liceul Borșa din Maramureș și-au împărțit pumni și picioare de față cu toți colegii, în timp ce erau filmare și apludate. Șocant este faptul că întreaga scenă violent s-a petrecut chiar sub ochii profesoarei, care se afla în sala de curs.Scene desprinse parcă dintr-un film au avut loc la Liceul Borșa din Maramureș, la sfârșitul săptămânii trecute. Două eleve s-au lovit cu pumnii și picioarele și totul s-a desfășurat chiar sub ochii profesoarei, care se afla în casă în momentul producerii incidentului violent. Potrivit informațiilor oferite de observator.tv, cele două eleve bătăușe au fost filmate de colegii lor, care le încurajau și le aplaudau.


Se pare că totul a pornit de la faptul că cele două eleve au început să-și adreseze injurii de față cu toată lumea, în timp ce profesoara se afla în sala de clase. Cadrul didactic nu a intervenit decât în momentul în care elevele s-au luat la bătaie, mai notează sursa citată.


loading…
loading…


Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *