UN PREOT S-A APROPIAT DE GEAMUL PORSCHE-ULUI CONDUS DE ANDA ADAM ȘI I-A CERUT BANI. CE A URMAT E NEAȘTEPTATUn clip în care apare un preot în timp ce o roagă pe Anda Adam să facă donații pentru o biserică face senzație pe Internet. Cântăreață se afla la volanul Porsche-ului ei verde neon mat și super tunat, iar gestul său i-a surprins pe toți. Foarte puțini s-au așteptat la scenele care au urmat după ce slujitorul Domnului i-a bătut în geamul bolidului de lux.Ce s-a întâmplat după ce un preot s-a apropiat de geamul Porsche-ului condus de Anda Adam
Arman Abbasi, un cunoscut YouTuber din România, s-a deghizat în preot și a realizat un experiment social. Îmbrăcat în haine preoțești și cu o cruce de lemn mare la gât, el a cerut bani pe străzile din București. Printre cei pe care i-a rugat să facă donații se numără agenți de la Rutieră și de la Poliția Locală a Capitalei, dar și Anda Adam.


După cum puteți vedea la minutul 01:58, tânărul preot se apropie de geamul Porsche-ului condus de Anda Adam, care butona telefonul mobil.

“Hei, scuză-mă! Domnișoara, ai dori să donezi pentru… Nu?”, a spus Arman Abbasi în timp ce îi arăta câteva documente. Fără să deschidă geamul bolidului de fițe, artista îi face semne că nu își dorește să dea bani pentru Biserica Creștină.
“Vezi că e o cameră acolo. Îmi cer scuze. Știu că ești persoană publică, era o farsă”, i-a mai spus tânărul vlogger cu zâmbetul pe buze.
În urmă cu mai bine de un an, excentrica vedetă și-a tunat mașina de lux, Porsche Carrera 4S, și din albă, aceasta a devenit verde neon mat. Când și-a cumpărat-o, Anda Adam a plătit aproape 100.000 de euro pentru ea.
loading…
loading…


Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *