Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

BOALA DE CARE SUFERĂ FLORIN CĂLINESCU! I S-A FĂCUT RĂU LA ROMÂNII AU TALENT, IAR MEDICII AU INTERVENIT DE URGENȚĂ



Florin Călinescu a fost diagnosticat cu o boală delicată. În timp ce se afla pe platourile de filmare pentru “Românii au talent”, juratului i s-a făcut rău și au fost solicitați imediat medicii prezenți în sala show-ului de la Pro TV. Andra s-a speriat când a observat ce i se întâmplă cunoscutului actor.

Florin Călinescu s-a simțit foarte rău la filmările pentru “Românii au talent”








La scurt timp după ce pe scena de la “Românii au talent” a urcat o dansatoare cu număr spectaculos de belly dance, Florin Călinescu a început să se simtă rău. Mișcările incitante ale tinerei venită din Ucraina i-au ridicat tensiunea la propriu îndrăgitului artist. Temându-se pentru viața lui, acesta a cerut intervenția medicilor în platoul emisiunii de la Pro TV.




“Poate sunt ultimele cuvinte. Mihai (n.r.: Mihai Petre), ți se îndeplinește visul: scapi de mine. (…) Acolo aș vrea să-mi cânte Smiley. La Măruță să pună tabloul cu mine cu fundiță neagră, să se vorbească 20 de minute despre mine. Iar Mihai o să danseze”, a mărturisit Florin Călinescu în timp ce era consultat de doctori.





După ce a fost consultat de medici, care au insistat ca juratul să nu mai continue emisiunea în ziua respectivă, acesta s-a confruntat cu o altă situație: a trecut de la o tensiune mare, la una foarte mică, ceea ce l-a destabilizat serios. Ulterior, Florin Călinescu a cerut să primească îngrijiri de la specialiști după ce termină ziua de preselecții.




loading…
loading…




“Sincer, m-am speriat, mi-a venit să plâng. Îl iubesc foarte mult pe Florin și nu doresc să pățească ceva nici măcar în glumă”, a spus Andra Măruță, fiind vizibil îngrijorată.

Natasha Korotkina i-a provocat lui Florin Călinescu un puseu de tensiune

Natasha Korotkina, o dansatoare de 30 de ani, originară din Ucraina, a făcut senzație cu mișcările sale hipnotizante pe scena de la “Românii au talent”, ajuns la sezonul cu numărul 10. Momentul ei i-a provocat lui Florin Călinescu un puseu de tensiune. În prezent, juratul se simte bine, iar temutul cancer cu care a fost diagnosticat în urmă cu ceva timp este ținut sub control.





Florin Călinescu și-a pierdut doi copii, iar soția a fost răpusă de cancer

Florin Călinescu este unul dintre cei mai îndrăgiți actori și prezentatori TV din România. Dacă din punct de vedere profesional, nu are motive să se plângă, pe plan personal, artistul a trăit câteva traume, care i-au lăsat cicatrici adânci în suflet.




În urmă cu mulți ani, el s-a căsătorit cu Ana Maria cu care a avut o fetiță. Din nefericire, micuța lor prințesă a murit la doar cinci luni după ce a venit pe lume. Ulterior, cuplul a fost binecuvântat cu doi băieți: Luca și Petru. Multă vreme, ei au trăit fericiți…. dar, în 1996, Ana Maria a fost diagnosticată cu cancer esofagian. După o lungă suferință, femeia s-a stins în brațele soțului ei, Florin Călinescu. Decesul ei a survenit în 2005. Rămas cu doi copii minori, actorul a dormit câteva zile într-o mașină parcată pe o alee de lângă cimitirul unde și-a îngropat soția.




În 2012, Luca, fiul cel mic al actorului, s-a sinucis într-o cameră de hotel din Praga, unde lucra la producția unui scurtmetraj, fiind primul proiect important din viața sa. El avea 24 de ani și a recurs la acest gest pe fondul unei depresii netratate. Potrivit unor surse, acesta nu se consolase niciodată cu ideea că mama lui nu mai era printre cei vii şi a luat decizia de a-şi lua viaţa, conform okmagazine.ro. Luca Călinescu studia filmul la “John Moores University” din Liverpool. El a participat la câteva cursuri de cinematografie la universitatea pe care a absolvit-o fratele său.






Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal







Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *