Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Dragostea de mamă într-o fotografie. „Simțeam cum fiul meu își ținea respirația în burta mea de fiecare dată când mergeam la chimioterapie”O femeie fără păr cu un nou-născut este fotografiată lângă piept, ghemuită într-un pat de spital. Se numește Jade Davis, este din California, are 36 de ani și are cancer la sân. În brațe în ține pe Bradley, fiu său, care a trecut prin chinetoterapie alături de ea. Fotografia a fost postată pe Instagram de sora ei Jasmine.
În primul trimestru de sarcină, Jade descoperise un nodul ciudat pe pipt . Analizele au confirmat că a fost este cancer la sân de triplu negativ, în stadiul 2, cel mai dificil de tratat.

„A fost o tumoră foarte agresivă. În mod normal, bebelușii sunt în siguranță în pântece, dar în cazul meu fiul meu nu era ”, a spus mămica.
Tumora a fost îndepărtată, iar medicii i-au spus că bebelușul nu poate suporta tratamentul necesar supraviețuirii sale. I s-a oferit opțiunea de a pune capăt sarcinii, dar a refuzat.
Trebuia să fac tot posibilul. Nu puteam să las o boală să-mi fure copilul”

Când avea 25 de săptămâni de sarcină, Jade a început medicația chimioterapeutică agresivă și, după trei ședințe,l-a născut fiul său, un copil frumos și sănătos.
„Am simțit că fiul meu își ținea respirația tot timpul când eram în burtă și trebuia să merg la chimioterapie. Sunt foarte fericit că este în afara mea și în siguranță . ”

Sora lui Jade a postat imaginea pe instagram cu un mesaj lung și emoționant care se încheie spunând că este tare mândră de sora ei mai mică.

Sursa – a1.ro
loading…
loading…


Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *