Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Florin Salam, declaraţii care şochează RomâniaRelaţia dintre Florin Salam şi Roxana Dobre a devenit destul de cunoscută din cauza numeroaselor scandaluri, mai ales a celor care au avut loc de la începutul acestui an şi până în prezent. Între cei doi s-a pus chiar şi problema divorţului, vehiculându-se vina amândurora în problemele conjugale.Andreea Berecleanu, reacție pe măsură după ce a fost umilită de colega ei: ”AM DAT-O ÎN JUDECATĂ!”
Se pare că toate acestea au rămas în trecut, iar acum se pare că manelistul şi soţia sa par mai îndrăgostiţi ca niciodată.
Nu de mult timp, cei doi au ajuns aproape în pragul divorţului, iar scandalurile cu ţipete şi bătăi erau la ordinea zilei.
Acum, se pare că Roxana Dobre și Florin Salam au dat totul uitării. Cei doi au fost văzuţi într-un local de lux din Bucureşti, unde au petrecut pe cinste.


Îmbrăraţi amândoi extrem de elegant, au dansat, au făcut fotografii şi s-au mângâiat în continuu.

Lângă cei doi s-au aflat şi Betty Salam şi soţul acesteia.
„Eu mă simt soţul perfect plus. Nu sunt gelos. Un om puternic nu ar avea de ce să gândească că jumătatea lui se uită la nişte furnici mici. E greu să stai lângă Florin Salam ca femeie. Eu mă consider viaţa ei, trecem orice obstacol greu şi îmbătrânim frumos împreună”, a spus Florin Salam.loading…
loading…


Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *