Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Alertă. Carne cu virus din China, depistată în 26 de județe din RomâniaInspectorii de la Direcția Sanitar – Veterinara și pentru Siguranța Alimentelor au realizat astăzi mai multe controale în județul Giurgiu din cauza unor suspiciuni legate de calitatea și proveniența produselor de origine animală. În urma verificărilor, autoritățile au descoperit carne care ar putea fi contaminată cu virusul din China. Produsul s-a comercializat în alte 26 de județe.Este vorba despre Gripa Aviara, cea care de ani întregi ucide românilor zeci de păsări și împiedică România să comercializeze carnea proprie, fiind nevoie de produse din import.


Potricvit statisticilor, 60% dintre oamenii care contactează virusul nu supraviețuiesc.

Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimetelor a fost notificată de Comisia Europeană, în legătură cu importul de produse din carne de pasăre. Produsele erau aduse din Ungaria din zonele interzise comercializării din cauza infestării cu gripa aviară.
Anchetatorii au descoperit că magazinele din județul Bihor au achiziționat 17.065 de kg carne și organe de curcan, toată fiind suspectă.

Atunci când au mers să verifice, anchetatorii au descoperit că toată carnea a fost livrată la rândul ei în toată țara.
Punctele de livrare ale cărnii suspecte sunt în Giurgiu, Bacău, Galați, Hunedoara, Dolj, Bistrița-Năsăud, Cluj, Timiș, Gorj, Neamț, Arad, Harghita, Mureș, Sălaj, Vaslui, București, Vrancea, Brăila, Covasna, Iași, Prahova, Dâmbovița, Călărași, Argeș, Ilfov și Bihor, anunță realitatea.
loading…
loading…
Reprezentanții Directiilor Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor din cele 26 de județe, au început verificări de urgență ale tuturor beneficiarilor produselor notificate, pentru identificarea celor 3.336 de kg de produse (aripi, pipote, pulpe superioare, pulpe inferioare, medalion), care se mai aflau în termenul de valabilitate.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *