Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Gabriela Firea și-a donat procentul din impozitul pe venit. Iată cuiAstăzi, primarul general al Bucureştiului, Gabriela Firea a anunţat că a redirecţionat procentul din impozitul său pe venit către Asociaţia Taxiul cu bomboane. Dintr-o simplă iniţiativă, Asociaţia a devenit una dintre cele mai puternice din Bucureşti care sprijină copiii bolnavi.„Anul acesta am decis să redirecționez procentul din impozitul pe venit către Asociația Taxiul cu bomboane. De la 2% am ajuns acum la 3,5%. Puteți face la fel și voi, către asociația sau fundația pe care o apreciați. Este o redirecționare, nu o donație”, a scris Gabriela Firea, duminică, pe Facebook.


Firea aplaudă iniţiativa, spunând că „întreaga echipă de la Taxiul cu bomboane pentru că obțin cu multă dragoste și implicare ceva minunat : zâmbetul copiilor din spitale. La cât mai mulți copii însănătoșiți și fericiți!”.

Asociația Taxiul cu bomboane a pornit de la taximetristul Ion Cristian Roman, care prin anul 2012, s-a gândit să facă ceva special pentru cursele sale din Bucureşti. Aşa au ajuns clienţii să primească bomboane, să fie plimbaţi prin Bucureşti prin tururi speciale mai ceva ca la un ghid turistic.
Ulterior, şoferul de pe taxi s-a gândit că ar putea să strângă cărți și jucării pentru copiii din spitale, urmând ca în fiecare sâmbătă să meargă la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Marie Curie”, potrivit descrierii afișate pe site-ul Asociației.
„Taxiul are acum câteva curse cu destinaţie deosebită: spitalele de pediatrie şi la şcolile cu nevoi speciale din Bucureşti. Voluntarii ajung acolo pentru a aduce zâmbete copiilor bolnavi dar şi celor cu dizabilităţi. Cu alte cuvinte, Taxiul cu Bomboane este ecologic, funcţionează cu dragoste, dragostea celor care aleg să împartă timp liber, îmbrăţişări şi poveşti, copiilor care au nevoie de speranţă şi încurajări”, potrivit Mediafax.
loading…
loading…


Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *