Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Răsturnare de situaţie! S-a aflat motivul pentru care iubitul a bătut-o pe Daniela Crudu. Este vorba de 70.000 de euroDaniela Crudu a trecut printr-un coşmar, în urmă cu aproape o săptămână, când iubitul croat a snopit-o în bătaie, fiind la un pas să o omoare. Motivul pentru care afaceristul a recurs la acest acest implică o sumă de bani, deloc neglijabilă, 70.000 de euro.
Conflictul dintre Daniela Crudu și iubitul croat, Seco Dubravko, a debutat după ce afaceristul ar fi făcut o descoperire șocantă. Mai exact, iubitul Cruduței s-ar fi trezit, peste noapte, cu un mare minus în cont, aproximativ 70.000 de euro, pe care bruneta i-ar fi sustras, potrivit Cancan.ro.Cine este Sego Dubravko, croatul care a bătut-o pe Daniela Crudu
Sego Dubravko, cel care a agresat-o pe Daniela Crudu, este un controversat om de afaceri de origine croată. Bărbatul este un fost luptător extrem de temut și respectat în capitala Croației, Zagreb. Majoritatea afacerilor acestuia sunt legale, însă, în trecut, banii pentru deschiderea afacerilor nu au fost obținuți pe căi tocmai cinstite.
loading…
loading…
Sego Dubravko are afaceri imobiliare în majoritatea stațiunilor din Croația. Mai exact, deține un hotel de 4 stele în stațiunea Tisno, dar și apartamente pe care le închiriază în regim hotelier în stațiunile Dubrovnik, Hvar, Split. Averea omului de afaceri se ridică la peste 6 milioane de euro.
În 2010, presa internațională anunța că liderului uneia dintre cele mai puternice organizații criminale din Europa a fost capturat, după o operațiune amplă a Interpolului. Pe atunci, se capturau și 40 de kilograme de cocaină, despre care existau informații că urmau să ajungă în toată America de Sud.Alături de șeful bandei au mai fost arestate 13 persoane, printre care se numără și un bărbat pe numele de Sego Dubravko, scrie Impact. Ulterior, croatul a fost achitat de instanță după ce ar fi făcut o înțelegere cu poliția și ar fi oferit informațiile de care dispunea.


Ana, sora Danielei Crudu: “Şi în geantă avea sânge”
La câteva ore de la tragedie, Ana a făcut declaraţii despre incident, dar şi despre bărbatul care i-a desfigurat sora.


“Au ieşit la club, s-au distrat. Nu ştiu, probabil era gelos, nu era obişnuit cu atâta atenţie. A lovit-o din senin, era beat. Mi-a zis o fată care avea o masă lângă ea, că nu o lăsa să vorbească cu nimeni. A mai venit în România, au mai ieşit în localuri, însă niciodată nu a fost violent. Un pantof a rămas la barieră, când încerca să fugă, este pătat de sânge, şi în geantă avea sânge.

Legea este lege, nu poate să scape aşa uşor, să fugă din ţară. Cu toată lumea era superior, se crede deştept şi spunea că ţara noastră este săracă”, a declarat Ana, sora Danielei Crudu, la câteva ore de la incident.
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *