Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Rasturnare de situatie in cazul atacului lui Bebino! Un ofiţer de la Crimă Organizată acuzat de legături cu interlopii. Bărbatul, implicat în atacul lui BebinoMinistrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a precizat faptul că un ofițer MAI are legături periculoase cu interlopii, motiv pentru care i-a fost restrasă legitimația. Mai mult decât atât, Parchetul General a fost sesizat cu privire la această speţă.
„Să fie foarte clar: nu tolerez asemenea comportamente! Nu accept ca cei care trebuie să acționeze împotriva criminalității să fraternizeze cu infractorii! Tocmai pentru că, de la începutul mandatului, mi-au fost semnalate mai multe astfel de cazuri, în care diverși polițiști fac lucruri nu tocmai legale,am dispus inițierea demersurilor pentru operaționalizarea unei linii telefonice de contact, aici la sediul Ministerului, prin care cetățenii să poată semnala orice tip de astfel de situații”, a spus ministrul Marcel Vela, joi, într-o conferință de presă.
loading…
loading…
Ministrul Afacerilor Interne a precizat faptul că printre infracţiunile investigate se numără fapte de corupţie, trafic de droguri, furt calificat şi pornografie infantilă. De asemenea, acesta a declarat faptul că va face curăţenie în instituţiile publice.
„Mizez pe atitudinea civică a cetățenilor. Știu că doar împreună cu ei, cu cetățenii, putem face curățenie în instituțiile publice”, a adăugat acesta.

Bebino, şeful clanului Sportivilor, masacrat în plină stradăMarius Alin Alecu, alias “Bebino”, se află în comă, la spital după ce a fost atacat și tăiat în plină stradă de un nepot al lui Napoleon Gheorghe, antrenorul echipei de box de la Dinamo. Noul şef al “Clanului Sportivilor” ar fi fost pur și simplu masacrat: are degete amputate, toracele tăiat cu o sabie și tendoanele de la mâini secționate.


“Bebino” a fost transportat de urgență la Spitalul Sf. Pantelimon din Capitală, unde este internat sub pază pentru a se evita eventuala escaladare a luptelor chiar în interiorul instituției medicale.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *