Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Tragedie în Braşov! Doi bebeluşi gemeni s-au stins din viaţă în condiţii suspecte după ce au fost externaţi din spitalBebelușii, băiețel și fetiță, gemeni în vârstă de doar două luni, au fost aduși la spital cu infecție respiratorie în urmă cu o săptămână și externați după tratament. La câteva zile după externare, băiețelul a murit în casa bunicii, din comuna Apața. Mama spune că l-a alăptat înainte de culcare iar dimineața l-a găsit mort.
După ce a anunțat ce s-a întâmplat, polițiștii din localitate au început cercetările și fetița a fost adusă preventiv la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Brașov. Trei ore mai târziu a murit și ea.Polițiștii au deschis dosar penal. Anchetatorii aşteaptă rezultatele autopsiei. Surse medicale spun însă că ar putea fi vorba despre insuficienţă cardiacă şi pneumonie în cazul bebeluşilor.
loading…
loading…


Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *