Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Tăriceanu, noi informaţii despre taxa de Oxigen din BucureştiȘeful ALDE, Călin Popescu Tăriceanu a făcut câteva declarații la scurt timp după ce Gabriela Firea a organizat referendumul prin care a cerut ca bucureștenii să își dea cu părerea dacă sunt, sau nu, de acord, că taxa de Oxigen să fie implementată.„Eu cred că trebuie o consultare a cetățenilor. Nu există o soluție perfectă. Orice soluție creează și nemulțumiri. Eu nu pot să nu observ că acestă comoditate a mașinii duce la trafic, poluare. Aici văd și rolul societății civile. Ar trebui să se genereze debateri. Să nu se creadă că măsurile luate sunt împotriva lor. Sunt luate pentru sănătate lor.


În Paris sunt luate măsuri drastice pentru limitarea mașinilor în trafic. La noi exista un decalaj. Nu știu dacă va fi revoltă. Dacă se vine cu o soluție, să fie dezvoltată linia de metrou, tramvai, se poate. Folosirea mașinii uneori poate deveni un calvar”, a spus Călin Popecu Tăriceanu, la Libertatea.
Primarul Capitalei a lansat, joi seară, pe pagina sa personală de Facebook, un referendum online, prin care bucurestenii sunt intrebati daca sunt sau nu de acord cu taxa Oxigen, iar la câteva ore, mai bine de 80% dintre răspunsuri erau împotriva taxei.loading…
loading…


Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *