Romanii au golit rafturile in hipermarket-urile din Bucuresti, de frica coronavirusuluiRomanii au golit rafturile in hipermarket-urile din Bucuresti, de frica coronavirusuluiBucurestenii au inceput sa-si faca provizii, in asteptarea epidemiei de coronavirus. In mai multe hipermarket-uri din Bucuresti rafturile de conserve si obiecte de stricta necesitate au fost golite de cumparatori.

evomag.ro


Incet-incep, spaima de coronavirus ajunge si in Romania. Pentru prima oara dupa multi ani, pe unele rafturi abia se mai gasesc produse.
Borcanele cu mancare pare a fi la mare cautare. De la ulei, paste, fasole, zacusca si pana la sos tomat, mai multi bucuresteni preocupati de iminenta epidemie de Covid-19 au luat tot ce s-a putut, sperand ca astfel sa reduca numarul de iesiri, cel putin in marile centre comerciale.
Si rafturile cu apa plata si obiecte de stricta necesitate s-au golit, in cursul zilei de marti. Nici carne nu se mai gaseste in unele galantare. De altfel, cozile la casele de marcat s-au marit considerabil, iar acum se intind pe zeci de metri.
loading…
loading…
De mentionat ca autoritatile romane nu au declarat stare de urgenta si nici nu au comunicat faptul ca Bucuresti este de punctul de a fi cuprins de epidemie. De altfel, nu exista niciun caz de coronavirus pe teritoriul Romaniei.


bestkids.ro


elefant.ro


evomag.ro
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *