Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Cinci copii, crescuti doar de tatal lor intr-o saracie lucie, intr-o localitate din Iasi, infrunta zilnic greutati greu de conceputCinci copii, crescuti doar de tatal lor intr-o saracie lucie, intr-o localitate din Iasi, infrunta zilnic greutati greu de conceput

Mezinul are 3 ani, iar sora mai mare, de 15 ani, a fost nevoita sa renunte la scoala, coplesita de necazurile de acasa.In urma cu 8 luni, mama copiilor s-a stins, rapusa de cancer.

Familia locuieste intr-o singura camera, nu mai mare de 5 metri patrati.

evomag.ro


Tatal copiilor are 39 de ani si le poarta de grija, cum poate el mai bine, celor 5 fratiori, cu varste cuprinse in 3 si 15 ani.

Spune cu mandrie ca nu are patima alcoolului si intreaga zi lucreaza in gospodariile vecinilor din sat, ca sa castige cate ceva de mancare pentru cei mici.

Mihaela are 15 ani, este cea mai mare. A facut doar 2 clase, iar cand mama ei s-a imbolnavit, a fost nevoita sa renunte la scoala, ca sa-si grijeasca fratii.
Nu indrazneste sa viseze la un viitor mai bun: privirea ei e resemnata si trista.

Mihaela Ciofu: ,,Vreau sa fiu langa fratii mei si sa-i ajut. Nu am mai mers la scoala ca a cazut mama la pat si nu avea cine sa aiba grija de sora mea de 3 ani si nu mai pot. Mi-as dori sa merg din nou, sa am o posibilitate in viata, un loc de munca.”
Vecinii il ajuta cu ce pot pe sarmanul tata si il cheama cu ziua la lucru, precizeaza stirileprotv.ro.

Vecina: ,,Situatia lui e grea, a ramas cu 5 copii si nu are ajutor, nu are de unde.″

Orice ajutor in alimente, haine sau materiale de constructii este binevenit, pentru ca familia sa poata depasi impasul in care se afla.
loading…
loading…
Familia locuieste in satul Popesti din judetul Iasi. Cei care doresc sa le dea o mana de ajutor, il pot contacta pe primarul localitatii, Lupu Vasile la numarul de telefon 0760 259 345.


bestkids.ro


elefant.ro


evomag.ro
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *