Anuntul facut in urma cu putin timp! O noua rasturnare! Veste bomba despre alocatii si pensii! Toti românii trebuie sa stieContinuă să vină lovituri pentru milioane de români din toată țara.

După ce dublarea alocațiilor a fost amânată, se pare că și mărirea pensiilor rămâne, momentan, doar o intenție cu slabe șanse de a intra în aplicare.Pensiile urmează să crească, cu 40%, în luna septembrie, însă acest lucru nu este sigur, a declarat premierul Ludovic Orban, potrivit Antena 3.

Creșterea pensiilor nu este sigură

evomag.ro


Problemele economice ale țării noastre ar sta la mijlocul acestor bâlbâieli, având în vedere că Guvernul nu este sigur cum va evolua economia României.
Poziția lui Orban a fost susțintă și de Florin Cîți, ministrul de Finanțe, care a anunțat pe Facebook că nu există bani la buget pentru mărirea alocațiilor și pensiilor. Nu este cert nici creșterea punctului de pensie la 1 septembrie.loading…
loading…

bestkids.ro


elefant.ro


evomag.ro
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *