Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Sorina Pintea se simte tot mai rău în arestSorina Pintea se află în continuare în arest, fiind acuzată de luare de mită. Boala fostului ministru al Sănătății se agravează pe zi ce trece, spun apropiații.

O anchetă are loc și la Poliția Română, după ce agenții au transportat-o încătușată pe Sorina Pintea prin fața presei.Sindicaliștii din poliție se apără și spun că normele procedurale au fost respectate, în timp ce avocata fostului ministru declară că oamenii legii am îmbrâncit-o și au umilit-o pe Sorina Pintea pe drumul de la Arestul Central la policlinica MAI.

Victor Costache, ministrul interimar al Sănătății, a declarat recent că o persoană bolnavă nu ar trebui să fie încătușată.

evomag.ro


În tot acest timp, starea de sănătate a Sorinei Pintea se agravează pe zi ce trece, susțin apropiații fostului ministru al Sănătății.

Totodată, pe pagina oficială de Facebook a Sorinei Pintea a fost postat un mesaj referitor la tot ce s-a întâmplat recent:
„Suntem împotriva a tot ceea ce înseamnă nerespectarea dreptului la o justiție corectă și nu vrem o țară a cărei justiție umilește oameni și le afectează starea de sănătate. Justiția să facă dreptate și atât. Este inuman să lași un om ce suferă de o boală gravă, care îi pune în pericol în fiecare clipă viața, fără asistență medicală specializată și permanentă!

Unde este pericolul social în raport cu umilirea și pericolul medical?! Să nu uităm că și copiii României văd asta. Umilirea și tortura umană trebuie să dispară din ochii românilor, europenilor, oamenilor! Nimeni nu a stabilit că Sorina Pintea este vinovată! Ajunge! Adevărul va învinge!”, se arată în postarea semnată „Echipa Sorinei”.
Avocatul Poporului s-a autotsesizat în urma postării de pe Facebook
„Ne-am adresat directorului Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti cu unele întrebări, ca să înţelegem următorele lucruri.
loading…
loading…
Vrem să ştim în ce măsură este pregătit să răspundă cerinţelor speciale pe care o persoană le are. Privarea de libertate nu trebuie să însemne o condamnare de moarte”, a spus Renate Weber pentru Antena3.

Sorina Pintea va ajunge vineri în fața magistraților Curții de Apel București, acolo unde va fi judecată contestația pentru arestare preventivă care a fost depusă de fostul ministru al Sănătății.


bestkids.ro


elefant.ro


evomag.ro
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *