Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Cătălin s-a întors din cursă, s-a culcat şi nu s-a mai trezit. Şoferul de TIR din Bârlad a fost dus cu camionul lui pe ultimul drum.Imagini cutremurătoare au fost surprinse la Bârlad, marţi, unde a fost condus pe ultimul drum Cătălin, un şofer de TIR de doar 41 de ani stins fulgerător.

Cătălin s-a întors acasă la sfârşitul săptămânii, după o cursă la Constanţa, seara târziu, s-a culcat şi nu s-a mai trezit.A murit în somn, insuficienţă respiratorie din ce spun apropiaţii, şi a lăsat în urma lui o soţie şi două fetiţe distruse de durere.

evomag.ro


Pe ultimul drum, Cătălin a fost dus chiar cu camionul pe care l-a condus. Alţi camionagii au venit cu maşinile ca să însoţească cortegiul funerar.

Pe facebook, zeci de şoferi l-au omagiat şi şi-au amintit momentele petrecute alături de el pe şosele sau prin parcările din toată Europa.


loading…
loading…

bestkids.ro


elefant.ro


evomag.ro
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *