ULTIMA ORA: Costache si Vela au cerut controale pentru modul in care a fost tratata in arest Sorina Pintea. „E regretabil sa incatusam un bolnav”Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat miercuri ca a dispus un control in legatura cu modul cum au actionat politistii cu transportarea Sorinei Pintea la spital, precum si in legatura cu eliberarea actelor medicale. Victor Costache, ministrul Sanatatii, a spus ca este regretabil ca un bolnav a fost incatusat.„Pentru a clarifica ceea ce s-a intamplat aseara, am dispus sefului Politiei Romane sa faca o verificare pentru modul de actiune al politistilor”, a anuntat Vela.

Ministrul de Interne a precizat ca a cerut si directiei medicale sa faca un control pentru tot ce tine de avizele medicale date in acest caz. Marcel Vela a spus ca, in functie de raportul sefului politiei si al directiei medicale, se vor lua masurile necesare.

evomag.ro


Ministrul interimar al Sanatatii, Victor Costache, a declarat, miercuri, intrebat ce parere are despre modul in care a fost dus la spital fostul ministru, Sorina Pintea, in prezent aflata in arest, ca este „regretabil” ca un bolnav a fost incatusat.„Stiu ca doamna Pintea are o afectiune autoimuna si trebuie sa avem grija cu toti pacientii din Romania, mai ales in acest context cand sunt fragilizati. Nu am vazut imaginile de ieri seara, dar din sursele dvs trebuie sa fim mai atenti. Nu am vazut imaginile. Este regretabil sa incatusam un bolnav”, a spus Costache.
loading…
loading…
„Am sa discut cu ministrul de Interne, va promit. Nu putem incatusa persoane bolnave care nu prezinta risc. Poate ar trebui adaptate procedurile”, a mai declarat ministrul.

Avocatii Sorinei Pintea au depus o sesizare catre Centrul de Retinere si Arestare Preventiva nr. 1 din Bucuresti, reclamand faptul ca fostului ministru i-au fost incalcate mai multe drepturi, ca a fost expusa in situatia in care se afla, adusa in catuse la medic si impinsa de un agent din escorta, scrie digi24.ro.


bestkids.ro


elefant.ro


evomag.ro
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *