Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Ce Familie Frumoasă A Lăsat AcasăChef Sorin Bontea (49 ani) este cunoscut de mai mulți ani publicului din România.

După ce a fost jurat în emisiuni precum „Masterchef” și „Chefi la Cuțite”, celebrul bucătar participă acum la emisiunea-concurs Asia Express: Drumul Comorilor.Deși el este persoană publică, nu același lucru se poate spune și despre familia lui, pe care o ține cât mai departe de ochii curioșilor.

Chef Bontea a cucerit românii atât cu preparatele lui, cât și cu umorul. Și deși vorbește câteodată despre copiii și soția lui, aceștia nu apar des în public.

evomag.ro


Dacă cei doi copii ai lui Sorin au mai fost văzuți ocazional, soția acestuia nu a fost văzută niciodată la televizor sau în presă. Sorin Bontea este însurat de 25 de ani.

A povestit, în trecut, că a cunoscut-o la o petrecere, iar el a fost cel care a făcut primul pas și i-a dăruit un trandafir. Apoi i-a gătit mâncare chinezească. Într-un interviu acordat Unica, chef-ul a povestit că și soția lui gătește foarte bine.

„De cele mai multe ori gătește soția, și o face extrem de bine, preparatele ei sunt de nota 10. Am și eu un chef în bucătărie!”, a afirmat el. De atunci au rămas împreună. S-au căsătorit în anul 1994, iar în prezent au doi copii: Miruna și Iulian.loading…
loading…

bestkids.ro


elefant.ro


evomag.ro
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *