Scandal la Antena 1! Andreea Berecleanu și-a dat demisia, de fapt, din cauza Vulpiței de la Acces Direct!Plecarea Andreei Berecleanu de la Antena 1 a fost o mare surpriză în media, iar speculațiile și-au făcut simțită prezența imediat. Carismatică și respectată, Andreea Berecleanu a încheiat o etapă din viața de televiziune, semnul de întrebare care s-a ridicat fiind referitor la motivele plecării sale.Apariția Vulpiței din Vaslui la ”Acces Direct” și nenumăratele controverse legate de prestațiile sale au făcut ca ipotezele să prindă contur, chiar dacă, firește, unele nu-și vor găsi sau nu și-au găsit confirmarea în realitate. Însă s-a spus că Antena 1 a coborât ștachete pentru a obține audiență, renunțând chiar și la calitate media, iar acesta poate fi unul dintre motivele care au determinat-o pe Andreea Berecleanu să renunțe.

evomag.ro


Chiar ea a scris că a fost și a rămas un jurnalist respectat și onest, iar asocierea cu imaginea Vulpiței din Vaslui putea fi o adevărată piatră de moară. Foare mulți telespectatori au trimis reclamații la Consiliul Național al Audiovizualului, considerând că s-a ajuns la un nivel lamentabil în ceea ce privește calitatea emisiunilor ”Acces Direct”, din ultima vreme, iar acest scandal a contribuit, cu siguranță, la decizia Andreei Berecleanu de a demisiona de la Antena 1. Printre alte motive, evident.


loading…
loading…

bestkids.ro


elefant.ro


evomag.ro
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *