Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Imagini dramatice din spitalele din Italia: Motivul incredibil pentru care pacienţii cu coronavirus sunt ţinuţi cu faţa în josNoi imagini alarmante arată cum sunt tratați pacienții cu coronavirus în secțiile de terapie intensivă de la un spital din nordul Italiei, unde 16 milioane de persoane se confruntă cu carantina din cauza virusului ucigaș.

În imaginile surprinse la un spital din Cremona se poate vedea cum pacienții sunt conectați la aparatele de susținere a vieții, fiind înconjurați de fire și tuburi, în timp ce sunt trataţi de medici în costume de protecţie, scrie Daily Mail.Unii dintre pacienţi sunt aşezaţi pe paturile de spital cu feţele în jos, lucru despre care cercetătorii cred că poate creşte rata de supraviețuire în terapie intensivă prin îmbunătățirea nivelului de oxigen din sânge.

Spitalul în care au fost surprinse imaginile este în Lombardia, regiune în care s-au luat cele mai aspre măsuri de carantină. Aseară, premierul italian a pledat ca cetățenii să respecte noile măsuri, declarând că “acesta este momentul să fie responsabili” după ce carantina a intrat în vigoare în mai multe orașe, inclusiv Milano și Veneția.

evomag.ro


Italia este cea mai afectată ţară europeană de epidemia de coronavirus şi a doua din lume, după China, doar duminică înregistrându-se în peninsulă 1492 de cazuri noi confirmate şi un record de 133 de decese, care a dus toatalul victimelor la 366.

În aceste condiţii, medicii italieni se simt deja copleşiţi, aşa cum reiese dintr-o scrisoare semnată de mai mulţi specialişti, un avertisment adus celorlalte ţări europene, publicat de The Independent.


loading…
loading…

bestkids.ro


elefant.ro


evomag.ro
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *