Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Umilința secolului! Andreea Tonciu, concediată din emisiune în direct: „Ieși afară! Ieşi, hai ieşi! Fă paşi!”În prezent, Andreea Tonciu este una dintre concurentele de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. După o pauză lungă, în care fosta asistentă a lipsit de pe micile ecrane s-a întors și a captat din nou atenția publicului.

Dacă acum pare să se bucure de atenția publicului și a oamenilor alături de care lucrează, în urmă cu zece ani lucrurile stăteau puțin diferit. În 2009, Andreea Tonciu era asistentă la emisiuneaAdrianei Bahmuțeanu, pe care a rușit să o enerveze atât de tare încât aceasta a concediat-o. „Bine… ieşi afară! Ieşi, hai ieşi! Fă paşi!”, i-a spus Adriana.

„Fata asta era pusă pe harţă tot timpul, se certa cu toată lumea, mai ales în ultima vreme de când se crede mare vedetă. Nu o mai suporta nimeni pe acolo, toţi din emisiune se bucură că au scăpat de ea.

Nu făcea nici un efort să înveţe cele câteva cuvinte pe care trebuia să le spună când prezenta “Vremea” în emisiune. Pe deasupra începuse să-i scoată pe invitaţi, seara, pe la Bamboo, trăgea de manelişti pe acolo…

evomag.ro


Tot timpul spunea că e obosită, pentru că petrecuse toată noaptea. Mie mi-a sărit muştarul ultima, dar deja îi înnebunise pe absolut toţi, nu cred că e cineva cu care nu s-a certat pe acolo. Este o paraşută proastă, cu nasul mare şi fiţoasă”, a declarat Adriana Bahmuţeanu pentru Libertatea.

„Nu mai sunt în stare de nimic”
Deși imadiat după ce a fost concediată, Andreea Tonciu părea destul de rănită și afectată, totul s-a rezolvat destul de repede, Adriana Bahmuțeanu primind-o înapoi, în emisiune.
„Asta e viaţa, mai multe nu pot să comentez… Eu m-am înţeles bine cu Bahmu, ceea ce spune acum e părerea ei. De câteva zile nu mai sunt în stare de nimic, nici măcar să mănânc. Mama e foarte supărată.

Nu vreau să mă mai cert cu nimeni, dar aş vrea ca Adriana să-mi demonstreze că am ieşit cu manelişti prin cluburi. De ce mă face paraşută?”, a fost replica Andreei Tonciu, la vremea respectivă.
Însă la o scurtă perioadă de timp toate lucrurile au revenit la normal și cele două au îngropat securea războiului.

„Eu nu am fost niciodată supărată pe Adriana. Am dat uitării tot ceea ce s-a întâmplat la vremea respectivă şi am decis să o luăm de la capăt. Mie îmi place la nebunie să fiu asistenta lui Bahmu”, declara Andreea Tonciu.
loading…
loading…

bestkids.ro


elefant.ro


evomag.ro
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *