Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Raed Arafat, atenționări de ultimă oră pentru româniRaed Arafat a făcut atenționări de ultimă oră pentru români, în contextul în care virusul de care se teme toată lumea continuă să se răspândească.

Din această dimineață întreaga Italie a intrat în carantină, iar o mulțime de români au părăsit această țară și vor să se întoarcă acasă.Raed Arafat, atenționări de ultimă oră pentru români

Arafat face un apel către românii din străinătate care vor să se întoarcă acasă de Paște să își anuleze concediile și să rămână unde se află în prezent, pentru a evita răspândirea coronavirusului.

Acest anunț este valabil și pentru toți cei care vor să părăsească România și să meargă la rude sau prieteni în străinătate.

evomag.ro


„Am făcut apeluri pentru ei să nu vină dacă pot să-și anuleze concediile, pentru a nu expune familiile lor aici. Să nu se înțeleagă că ne dezicem de românii din diaspora, dar dacă sunt oameni infectați și asimptomatici, vin în țară, ei își expun familiile la ceea ce este în altă țară. Același mesaj l-am dat și pentru cei de aici, să nu plece în perioada sărbătorilor în zonele afectate”, a declarat Raed Arafat.
Luni seara autoritățile au anunțat restricții în privința traficului rutier și feroviar, dar și închiderea școlilor de miercuri 11 martie până la data de 22 martie, cu posibilitate de prelungire a acestui termen.

Persoanele care vor intra pe teritoriul României venind din Italia vor intra în carantină sau autoizolare pe teritoriul țării noastre, a anunţat, luni, ministrul interimar de Interne, Marcel Vela.
Operatorii de transport rutier care efectuează servicii regulate, regulate speciale şi servicii ocazionale care tranzitează Italia au obligaţia de a comunica cetăţenilor români care se vor

îmbarca din Italia către România faptul că vor intra în carantină sau autoizolare pe teritoriul României şi îşi vor asuma

responsabilitatea prin completarea unei declaraţii pe propria răspundere la îmbarcarea în autobuz. sursa:huff
loading…
loading…

bestkids.ro


elefant.ro


evomag.ro
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *