Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Tudor Ciuhodaru este primul medic care se oferă voluntar pentru a pleca în ItaliaMedicul Tudor Ciuhodaru are o reacţie de ultimă oră legată de pandemia de coronavirus din Europa şi Italia. Într-o intervenţie în plenul european, europarlamentarul ieşean explica membrilor din parlament faptul că la baza este medic şi nu poate să stea indiferent la problemele cu care se confruntă Uniunea European‘‘E cod roşu de COVID-19. Eu sunt medic de urgenţă în România, Iaşi. Mie îmi pasă de viaţa fiecărui cetăţean. Fiecare viaţă trebuie protejată. Am tras un semnal încă din ianuarie şi din păcate nimeni nu e profet, nici măcar în ţara lui. Mai e puţin până când pandemia actuală va fi şi declarată. Europa trebuie să aibă un plan B cu măsuri clare, ferme privind suportul în sănătate, economică şi combatere a ştirilor false.

evomag.ro


Trebuie alertarea corpului medical european. M-am mai oferit voluntar în diferite situaţii şi mă mai ofer şi acum. Situaţia din Italia risca să fie depăşită din punct de vedere medical, oamenii de acolo sunt copleşiţi şi nu mai rezista la solicitări.” a menţionat Tudor Ciuhodaru.
În altă ordine de idei, Tudor Ciuhodaru declară prioritate zero pentru finanţarea Institutului Cantacuzino

”Trebuiesc luate măsuri de sigutanta în microbiologie. Trebuie finanţarea Institutului Cantacuzino din România. În aceste vremuri, Europa trebuie să aibă capacitatea de a produce vaccinuri.” a conchis Tudor Ciuhodaru, medic şi europarlamentar ieşean.loading…
loading…

bestkids.ro


elefant.ro


evomag.ro
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *