In plina criza cauzata de coronavirus, unul dintre cele mai mari magazine romanesti se inchideRomania este de astazi in stare de urgenta, iar multi dintre antreprenorii romani au decis sa isi opreasca temporar activitatea! Ce se va intampla cu angajatii acestoraConducerea Grupului Mobexpert a decis întreruperea activității pe termen nedeterminat. Magazinele vor fi închise începând de joi, 19 martie, iar Mobexpert va achita către angajați o indemnizație în valoare de 75% din salariul de bază.

evomag.ro


“Este prima oară în cei 27 de ani de existență a Mobexpert când magazinele vor fi închise. Însă sănătatea clienților și angajaților noștri este prioritară. Pentru că nu vindem un produs de primă necesitate pentru actuala situație, singura decizie responsabilă este să întrerupem activitatea.” a declarat Dan Șucu, Președintele și proprietarul Grupului Mobexpert.Reclama
Magazinele vor fi închise începând de joi, 19 martie. Activitatea logistică a grupului va fi întreruptă începând de sâmbătă, 21 martie, se arată într-un comunicat Mobexpert, remis MEDIAFAX.

Hotărârea îi vizează pe toți cei 2.400 de angajați ai grupului. În perioada întreruperii activității, Mobexpert va achita către angajați, din fonduri proprii, o indemnizație în valoare de 75% din salariul de bază corespunzător locului de muncă ocupat.loading…
loading…

bestkids.ro


elefant.ro


evomag.ro
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *