Ramon Chicireanu, fost concurent la Masterchef, s-a stinsRamon Chicireanu, fostul concurent Masterchef a pierdut lupta cu o boală grea: cancerul! Din păcate Ramon s-a stins din viață și a lăsat în urma sa trei copii și o soție îndurerată. Fostul concurent al emisiunii de la ProTv suferea de cancer limfatic.A murit Ramon Chicireanu de la Masterchef! Fostul concurent a pierdut lupta cu boala
O mulțime de români se mobilizaseră să îl ajute pe Ramon să depășească această perioadă cruntă din viața sa, însă în ciuda eforturilor bărbatul nu a reușit să supraviețuiască. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook Info Iași și a fost confirmat ulterior de familie.

evomag.ro


Ramon

Drum bun Chicireanu Ramon, ne va lipsi zâmbetul şi energia ta! Ne va lipsi optimismul şi carisma ta! Ne vei lipsi enorm! Ne-ai oferit o foarte frumoasã lecţie de viaţã – ai luptat cu îndârjire şi noi am crezut în tine! Ştiam cã doar tu poţi învinge moartea, ştiam cã doar tu poţi trece peste o asemenea provocare! Te iubim şi îţi suntem recunoscãtori- ai trecut frumos prin viaţã şi ne-ai atins pe toţi cu sensibilitatea ta!! Drum bun Ramon!


loading…
loading…

bestkids.ro


elefant.ro


evomag.ro
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *