Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Gigi Becali a donat camere video, mobilier, produse de curățenie pentru spitalul „Matei Balș”: ”Am primit de la ei o cerere, prin care mi s-a solicitat ajutorul”Gigi Becali nu a rămas indiferent la situația de criză din România și a întins o mână de ajutor. Este cunoscută generozitatea multimilionarului, care și în trecut a sărit în ajutorul bolnavilor și a celor loviți de soartă.Se pare că, de această dată, reprezentanții spitalului „Matei Balș” ar fi solicitat ajutorul latifundiarului, informeaza cancan.ro. Becali nu a stat pe gânduri și a cumpărat un camion plin cu produse pe care le-a donat Institutului Național de Boli Infecțioase, care luptă contra coronavirusului.

evomag.ro


Spitalul „Matei Balș” avea nevoie de mai multe produse
Încă de săptămâna trecută, reprezentanții spitalului au luat legătura cu Gigi Becali. El a fost informat despre condițiile grele din instituția medicală și i s-a spus care sunt nevoile urgente. În primul rând, spitalul „Matei Balș” se află în criză de echipamente. Astfel, Gigi Becali s-a mobilizat și a făcut o donație generoasă.
Cunoscut pentru inima sa mare, Becali nu a rămas indiferent la solicitarea unității medicale. Cu atât mai mult cu cât, în aceste vremuri de criză provocată de coronavirus, o mulțime de români sunt internați la spitalul „Matei Balș” pentru a se recupera în urma infecției COVID-19.
A donat camere video, mobilier, produse de curățenie
”Cei de la «Matei Balș» mi-au trimis o listă lungă fiindcă nu aveau nimic în spital! Am primit de la ei o cerere, prin care mi s-a solicitat ajutorul. Au spus că au nevoie de scaune, mese, mobilier, camere video, produse de curățenie, mop-uri, televizoare, mai multe lucruri, pentru criza asta cu coranovirusul.
loading…
loading…
Normal că i-am ajutat. S-au dus băieții și au cumpărat tot ce mi-au cerut în primă fază. Iar astăzi (n.r. luni) am primit o altă listă de la ei, iar băieții au plecat deja să achiziționeze tot ce au nevoie. Cum să nu-i ajut?! Doamne-ferește!”, a declarat pentru cancan.ro.

Becali a trimis, conform sursei citate, la propriu, un camion de produse. Totul, fără nicio pretenție.

Mai mult, Gigi Becali a anunțat că spitalul pe care el l-a deschis pentru bolnavii de cancer poate fi folosit în situații de urgență.
„Le transmit că spitalul meu funcționează în regim normal. Dacă au nevoie de ajutor, pot veni oricând acolo. Totul este gratuit, ei nu vor plăti nimic. Ce, dacă este stare de urgență, nu trebuie să-i mai tratăm? Nu trebuie să-și facă probleme”, a spus omul de afaceri.

Săptămâna trecută a ieșit la iveală faptul că Spitalul de boli infecțioase are mari lipsuri în ceea ce privește echipamentele medicale, inclusiv măști și mănuși pentru cadrele medicale. Informația a fost furnizată de un angajat al spitalului, care a dorit să rămână anonim.bestkids.ro


elefant.ro


evomag.ro
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *