Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Un pacient diagnosticat cu coronavirus, din București, își scoate masca și îi scuipă pe medicii care îl tratează, ca să-i infecteze!Situație șocantă la Spitalul Victor Babeș! Un pacient diagnosticat cu coronavirus îi scuipă pe medicii care îl tratează, ca să îi infecteze.

Bărbatul își scoate masca și îi scuipă pe medici, spunându-le că vrea să îi infecteze cu virusul.„Gestul este unul care nu își găsește explicația. Comportamentul nu e anormal, dar e un comportament care însă ne va face pe noi, corp medical, să depunem o plângere după ce acest pacient va ieși bine, pe picioare, sănătos și vesel. Voi face plângerea public”, a declarat Ioan Emilian Imbri, managerul Spitalului „Victor Babeș”, din București, la Sinteza Zilei.”

evomag.ro


„Domnule doctor, să vă întrebăm direct: omul cu pricina pune în pericol sănătatea medicilor, scoțându-și masca și eliminând secreții înspre medicii care îl tratează și se luptă să îi salveze viața?”, a întrebat Oana Zamfir.
„Sunt mici manifestări pe care, din când în când, le practică, poate de bucurie că se simte mai bine…”, a răspuns Imbri.loading…
loading…

bestkids.ro


elefant.ro


evomag.ro
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *