Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Sute de romani blocati la vama dintre Austria si Ungaria, dupa ce granitele au fost inchiseSute de romani au ramas blocati la granita dintre Austria si Ungaria dupa ce tara vecina a luat decizia de a inchide granitele celor care nu sunt de nationalitate maghiara.

Oamenii asteapta inca de luni seara o solutie, iar azi dimineata, la ora 8.00 inca mai erau la punctul de la Hegyeshalom.Ungaria a anuntat inchiderea vamilor, iar ieri seara, ora locala 23.00, masinile nu au mai putut trece fonteria dintre Austria si Ungaria.

Au asteptat in masini o reactie din partea autoritatilor romane, dar li s-a spus ca au de asteptat.

evomag.ro


„Asa arata la noi in vama, la intrare in Ungaria. Nu se intra in Austria, nu se iese. Nu se intra in Ungaria, totul este blocat. Nu trece absolut nimeni. Facem greva. Ori ne lasa sa ne ducem la noi in tara, ori nu mai facem nimic”, isi striga disperarea un roman.
La ora 8, ora Romaniei, cateva sute de masini inca erau la punctul Hegyeshalom, asteptand ca autoritatile sa gaseasca o solutie care sa le permita sa se intoarca in tara, scrie observator.tv.loading…
loading…

bestkids.ro


elefant.ro


evomag.ro
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *