Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

VIOREL, FĂCUT PRAF DE MIRELA VAIDA, LA ACCES DIRECT! SOȚUL VULPIȚEI A PĂRĂSIT EMISIUNEA • Încâlcite mai sunt căile iubirii, atunci când vine vorba de Vulpița și de soțul ei, Viorel! Astăzi, în platoul emisiunii Acces Direct s-a dus un adevărat război între Viorel și Radu, colegul de platou al Mirelei Vaida, pe care soțul Vulpiței îl acuză de…trădare!


  De la o vreme, Viorel a început să ridice tot mai mult privirea spre divers domnișoare, lucru ce o scoate din sărite pe Vulpița. În platoul emisiunii Acces Direct a început azi o adevărată telenovelă, după ce Viorel a greșit destinatarul unui mesaj siropos și a ajuns să-l trimită chiar la Radu, colegul de platou al Mirelei Vaida.  Acesta l-a dat în vileag pe Viorel în fața tuturor și a mărturisit că a primit mesaje de iubire din partea soțului Vulpiței care, din nefericire pentru el, a confundat numărul lui Radu cu cel al femeii de care e îndrăgostit, trecută în agenda telefonică drept Rady.  „Te iubesc! Răspunde” este mesajul pe care Viorel l-a trimis, din greșeală, colegului de emisiune al Mirelei Vaida, Radu.
  Chiar dacă în această ecuație el era cel vinovat și cel care trebuia să ofere explicații, soțul Vulpiței a avut o reacție șocantă. „Știu multe care s-au spus aici. Și o să iasă tot adevărul la iveală. Eu nu mai stau aici!” a spus Viorel și a ieșit în secunda 2 din platoul emisiunii Acces Direct.

  evomag.ro

  La o asemenea reacție, Mirela Vaida nu avea cum să rămână indiferentă și l-a făcut praf pe Viorel, punându-l la punct imediat. „Viorele, dacă e care pe care. Foarte multe lucruri urâte pe care Radu nu le dezvăluie din felul în care te comporți acasă, cu Veronica”,i-a răspuns Mirela Vaida, soțului Vulpiței.  loading…
  loading…


  bestkids.ro


  elefant.ro


  evomag.ro
  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *