Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Vestea șoc pe care familia Luizei Melencu a primit-o, la un an de la dispariția fetei. Detalii cutremurătoare în cazul Caracal • Cazul dosarului de la Caracal încă continuă, după ce acum familia Luizei Melencu a primit o nouă veste. Potrivit informațiilor au apărut noi detalii în care se precizează că ”monstrul din Caracal” ar fi ținut legătura cu un polițist.


  Vestea șoc pe care familia Luizei Melencu a primit-o, la un an de la dispariția fetei
  După o perioadă de 9 luni de la izbucnirea scandalului monstru de la Caracal, noi informații au ieșit la iveală, ceea ce face această anchetă și mai complicată ca până acum. Conform informațiilor de la România TV, Gheorghe Dincă ar fi ținut legătura până la momentul reținerii cu un polițist din cadrul IGPR. În telefonul de pe care ”monstrul din Caracal” l-a sunat pe bunicul Luizei Melencu, s-ar fi găsit mai multe mesaje și apeluri de la un angajat IGPR. Gheorghe Dincă l-a anunțat, după câteva zile de la răpirea fetei, pe bunicul Luizei că fata ar fi plecată în străinătate.  „Am avut bănuială de la început, am bănuit că acești polițiști nu și-au făcut datoria, pentru că nu am fost contact niciodată în această perioadă de timp. Nu a venit nimic să ia legătura cu noi și am avut suspiciunea că se întâmplă ceva. În momentul când am fost la DIICOT, acolo cel puțin, am mai scăpat niște lucruri. Procurorul Vasilescu spunea că nu poate să mai înainteze că se lovește de un zid. Cum am bănuit telefonul Luizei nu a fost aruncat, cineva s-a folosit în permanență de el”, a precizat bunicul Luizei Melencu.  Gheorghe Dincă vrea anularea probelor
  ”Monstrul din Caracal” vrea anularea probelor din dosarul în care este judecat pentru trafic de persoane, viol, omor calificat și profanarea de cadavre sau morminte. Totul după ce acesta a susținut că nu le-a ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșan, de astfel, și-a schimbat și declarația. Totodată, mama Luizei a rămas uimită după ce a avut acces la informațiile de la DIICOT.

  evomag.ro

  “Pot să vă zic că am rămas fără cuvinte ieri. Am rămas șocați. E un film regizat, regizorii sunt procurorii, iar el face pe actorul. Ce urmărește Dincă? O pedeapsă mai mică. Dacă el vede că noi zicem mereu că nu probe la dosar…. Speranțe am avut mereu. Pentru mine Luiza nu e moartă, asta zic procurorii, dar noi niciodată. Între procurori și Dincă s-a făcut o înțelegere, eu așa cred.Voi face orice să aflu adevărul, nu mă opresc aici, o sa fac orice pentru fiica mea”, a declarat mama Luizei.  loading…
  loading…


  bestkids.ro


  elefant.ro


  evomag.ro
  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *