Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Mesajul viral al unei asistente pentru românii care s-au întors din Italia de teama coronavirusului: “Aveți un tupeu incredibil, o nesimțire fără margini…”Dat fiind că, în aceste momente România nu se luptă doar cu coronavirusul, ci și cu valul de români care se întorc din Italia de teama COVID-19, cei mai mulți încercând să fenteze sistemul, o asistentă medicală le-a trimis acestora un mesaj acid, care a devenit repede viral în social media!Dacă acum două săptămâni coronavirusul părea, pentru noi, o chestie îndepărtată, iar cei mai mulți se limitau doar la a posta pe conturile de socializare glumițe pe această temă menite să adune like-uri, iată că acum este realitatea înconjurătoare, iar românilor le-a cam dispărut zâmbetul de pe buze…

evomag.ro


Acum însă, în afara prevenției, de care cu toții suntem preocupați, românii mai au o problemă, pe care unii nu se sfiesc să o verbalizeze – situația conaționalilor noștri, care sub amenințarea coronavirusului, se întorc din Italia, punându-și atât familiile, cât și concetățenii în pericol! Drept urmare, conturile de socializare abundă de postări îi îndeamnă pe „italieni” să rămână acasă. Printre acestea se află și mesajul asistentei medicale Cătălina Nedelcu, mesaj care s-a viralizat imediat.
„Nu ați mai contribuit la sistemul de sănătate de ani buni de zile…”
Tânăra a fost deranjată de inconștiența românilor care s-au întors din Italia, dar au refuzat carantina, făcând scandal la frontieră.

„Dragi persoane proaspăt venite din Italia, aveți un tupeu incredibil, o nesimțire fără margini și o ipocrizie cum rar am mai văzut. Acum o lună, pe aproape oricare „român” plecat în Italia îl întrebai ce părere are de România ar fi zis ca „e o țară de c@$%t”, „nici vorbă să se mai întoarcă acasă”, „doamne ferește să te îmbolnăvești în România că mori cu zile” și lista poate continua.
Nu ați mai contribuit la sistemul de sănătate de ani buni de zile și totuși … în prag de epidemie veniți să vă trateze medici pe care până ieri ii înjurați și denigrați, să stați în spitale pe care le considerați sub nivelul vostru, să îmbolnăviți bătrâni și familii pe care le-ați lăsat în urmă. Aveți tupeu să vă plângeți de condițiile din carantină. La ce vă așteptați? Știați unde veniți și mai știați și că e carantină”, a scris Cătălina.
loading…
loading…
„Când plecați înapoi, nu mai vorbiți urât de țara voastră”
În continuare, tânăra asistentă a ținut să le bată obrazul celor veniți din diaspora, atenționându-i ca, la întoarcere, să nu-și mai denigreze țara.

„Puteați alege să rămâneți în Italia în confortul propriei case, dar totuși veniți acasă. Nu e problema că veniți, dar când plecați înapoi nu mai vorbiți urât de țara voastră, povestiți-le italienilor că țara voastră a închis școli, instituții pentru că știa că veniți și a făcut tot posibilul să nu ne îmbolnăvim toți.
Spuneți-le italienilor și cum în spitale ați găsit medici pregătiți, asistente și personal medical care lucrează până la epuizare să poată să vă trateze. Poate e momentul să vă gândiți cum ar fi arătat spitalele și locurile pentru carantină dacă toți cei care vă întoarceți plăteați impozite și lucrați acasă”, a mai scris Cătălina. sursa:viva.robestkids.ro


elefant.ro


evomag.ro
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *