Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Primele semne de încetinire a epidemiei de coronavirus în Italia!Primele semne de încetinire a epidemiei de coronavirus în Italia își fac apariția încet, dar sigur. Astfel, regiunea cel mai puternic afectată, Lombardia transmite că există o încetinire a contagiunii. Anunțul a fost făcut chiar de guvernatorul său, Attilio Fontana.Primele semne de încetinire a epidemiei de coronavirus în Italia!
Vă reamintim că în această zonă, una extrem de populată, unde se află şi capitala financiară a Italiei, Milano, s-au înregistrat nu mai puțin de 1.218 decese. Numai în weekend 252 de oameni și-au pierdut viața, acesta fiind cel mai mare bilanţ de până acum.

evomag.ro


În total, în Italia s-au înregistrat 368 de noi decese duminică din cauza COVID-19. Este de departe cel mai ridicat bilanţ pentru o singură zi înregistrat până acum în lume. Aici este inclusă chiar și China, țara de unde a pornit acest virus.
Anunțul de ultima oră al guvernatorului
Cu toate acestea, în ciuda înmulţirii deceselor, guvernatorul Attilio Fontana a spus că există și câteva motive de optimism. Concret, italianul spune că dacă analizăm datele, se observă clar că numărul de noi cazuri creşte într-un ritm mai mic decât în urmă cu câteva zile.
„Nu am văzut încă statisticile de astăzi, dar vedem unii mici paşi înainte”, a declarat el la Radio 1 „Înmulţirea (cazurilor de coronavirus) nu este atât de rapidă ca acum două-trei zile. Să sperăm că este începutul unei schimbări de direcţie – o spun în şoaptă”, a afirmat el.Citește pe același subiect:

Totuși, premierul Giuseppe Conte a declarat și el pentru presa din Italia că răspândirea coronavirusului se înrăutăţeşte în Italia la modul general.
loading…
loading…
„Oamenii de ştiinţă ne spun că epidemia nu şi-a atins încă vârful. Aceste săptămâni vor fi cele mai riscante”, a afirmat Conte.

Șeful Executivului a mai spus că o schimbare de direcţie în privinţa contagiunii va fi văzută în zilele următoare, după măsurile stricte de limitare a deplasării persoanelor impuse de la 8 martie. Premierul spune că, în mod normal, trebuie să apară rezultatele schimbărilor în comportamentul cetăţenilor.

Lombardia este regiunea unde a apărut primul grup de cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus la 20 februarie, într-un mic oraş la circa 60 de kilometri de Milano.


bestkids.ro


elefant.ro


evomag.ro
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *