Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Pilot de la Tarom, infectat cu coronavirus, in contact cu alti 9 piloti. Anuntul companieiUn pilot de la Tarom a fost depistat cu coronavirus, responsabilii companiei anuntand ca acesta ar fi intrat in contact cu alti 9 piloti, care la randul lor au mai intrat in contact cu 22 de colegi.

“Avand in vedere situatia creata la nivelul Tarom prin depistarea pozitiva cu coronavirus a unui pilot din flota ATR, compania a recomandat tuturor persoanelor care au intrat in contact cu pilotul sa intre in autoizolare la domiciliu, precizeaza stirileprotv.ro.La prima ancheta interna persoana a avut contact cu 9 piloti. O parte dintre acestia au mai avut contact cu 22 de colegii si cu 19 membri de familie. Trebuie mentionat ca activitatea celorlalte departamente din cadrul Tarom se desfasoara normal. Pilotii Airbus si Boeing impreuna cu personalul navigant isi desfasoara activitatea normal, cu respectarea masurilor de combatere si de prevenire a raspandirii a noului coronavirus.

evomag.ro


De asemenea, flota ATR isi desfasoara activitatea normal, cu exceptia contactilor directi ai pilotului. Activitatea Aeroportului Otopeni si a celor care se ocupa de dirijarea traficului aerian nu este afectata de aceasta situatie”, se mentioneaza in comunicatul Tarom.


loading…
loading…

bestkids.ro


elefant.ro


evomag.ro
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *