Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

S-A ÎNTORS DIN ITALIA, DAR REFUZĂ AUTOIZOLAREA LA DOMICILIU. CUM A FOST SURPRINSĂ MAMA DANIELEI CRUDU ÎN CAPITALĂS-a întors din Italia, dar refuză autoizolarea la domiciliu. Cum a fost surprinsă mama Danielei Crudu în Capitală.

Recent, mama Danielei Crudu s-a întors din Italia. Ajunsă în România, femeia nu a respectat regulile impuse de autorități. Conform acestora, Florica Crudu trebuia să se autoizoleze la domiciliu timp de 14 zile.Mama Danielei Crudu, însă, nu a ținut cont de nimic și a ieșit să mănânce la plimbare pe străzile din Capitală. Florica Crudu s-a fotografiat alături de Ana, fiica ei, la un restaurant din nordul Capitalei. În contextul în care autoritățile din România le-au cerut persoanelor de peste hotare să nu se întoarcă acasă pentru a nu pune în pericol sănătatea celor dragi.

Unde mai pui faptul că Italia este cea de-a doua țară cel mai mult afectată de coronavirus, după China.

evomag.roMama surilor Crudu locuieşte de ani buni în Italia, unde s-a stabilit după ce a divorţat de soţul ei. Chiar dacă se află la aproape 2.000 de kilometri distanţă de fiicele sale, Florica Crudu petrece din când în când timp preţios cu acestea. Când nu vine ea în ţară, merg ele în Peninsulă. Nu de puţine ori, au imortalizat momentele în care erau toate trei şi le-au făcut publice pe reţelele de socializare.


loading…
loading…

bestkids.ro


elefant.ro


evomag.ro
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *