Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Politica

Fostul Oltchim incepe productia de biocid pentru dezinfectarea suprafetelorChimcomplex, fostul Oltchim, incepe productia de biocid pe platformele de la Ramnicu Valcea si Onesti. Compania a primit aviz de biocid pentru hipoclorit de sodiu concentratie 1,25% de la Ministerul Sanatatii, informeaza revistabiz.ro.Chimcomplex si-a modificat in ultimele saptamani liniile de productie industriale pentru a putea produce in regim prioritar hipocloritul de sodiu, ca produs necesar pentru sanatatea publica, in contextul pandemiei de Coronavirus.

evomag.ro


Primele livrari se vor realiza prioritizat in functie de urgente si institutiile care au nevoie acuta pentru dezinfectarea spatiilor externe. Compania estimeaza ca va ajunge pentru inceput la o capacitate de livrare de 1.000 tone/ judet.
Clorul este cea mai sigura solutie pentru dezinfectare. Utilizat in concentratiile recomandate nu este nociv pentru organismul uman si mediul inconjurator. De aceea Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) si Agentia pentru Protectia Mediului (Environmental Protection Agency – EPA) il recomanda pentru igienizarea suprafetelor impotriva virusului COVID-19.

Produsele sunt disponibile prioritar pentru piata din Romania.loading…
loading…

bestkids.ro


elefant.ro


evomag.ro
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *