Ciolacu: Toți parlamentarii PSD vor dona 50% din indemnizație pentru echipamente medicalePreședintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat, într-o declarație video transmisă pe Facebook, că toți parlamentarii PSD vor dona 50% din indemnizație pentru achiziția de echipamente medicale urgente.

Ciolacu critică Guvernul și susține că nu a asigurat echipamente și teste de coronavirus suficiente pentru fiecare județ.Totodată, liderul PSD i-a felicitat pe medici, cadrele sanitare și polițiști, dar și pentru toți cei care sunt zi de zi în magazine să ajute populația.

Totodată, Marcel Ciolacu a solicitat modificarea urgentă a cadrului legal, astfel încât primăriile și consiliile județene să poată realoca din bugetele proprii sume suplimentare pentru acoperirea necesităților urgente. „Este nevoie rapid de simplificarea procedurilor de achiziții publice strict pentru echipamentele medicale”, a adăugat Ciolacu.

evomag.ro


Vă reamintim că până în acest moment în România numărul pacienților confirmați cu COVID-19 a crescut la 906. 144 cazuri noi s-au înregistrat de ieri până astăzi. 13 oameni au murit. Sunt 86 pacienți vindecați până în acest moment.
Astăzi au fost înregistrate decesele 13 și 14 în România! Este vorba despre un bărbat de 52 de ani, care suferea de obezitate și fusese internat la spitalul din Suceava și o femeie din județul Caras-Severin în vârstă de 72 de ani transferată în seara zilei de 24/03/2020 la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Timișoara, de la Spitalul Județean de Urgență Reșița, secția ATI, unde se afla din data de 21/03/2020.

Femeia suferea și de alte afecțiuni preeexistente. Ea a călătorit, de fapt, la Madrid și a fost în izolare la domiciliu din data de 20 martie. Femeia fusese internată la Terapie Intensivă în 21 martie.loading…
loading…

bestkids.ro


elefant.ro


evomag.ro
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *