Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Băsescu, despre demisiile din sistemul sanitar: E greu să le reproşezi ceva când tu, statul, ai nesimţirea să nu-i pui la dispoziție minimul echipament de protecțieFostul președinte a calificat drept “nesimțire” incapacitatea statului de a le asigura medicilor echipamentele necesare pentru protecție. Băsescu a mai declarat că e greu să le reproșezi medicilor lașitatea, când instituțiile statului practic i-au trimis la îmbolnăvire sigură.“Nimănui pe timp de pace, chiar dacă suntem în situații de urgență, nu poți să-i ceri <>.

Pe de altă parte, să fiu scuzat că o spun și nu vreau să stârnesc mânia nimănui, dar se vede că tot mai puțini bărbați în țara asta fac armată.

evomag.ro


A dispărut acea… Parcă bărbații până la 40 de ani sunt tot adolescenți, copilăresc, încă n-au maturitatea vârstei pe care ar trebui s-o aibă. Cred că ar trebui să regândim puțin cum refacem stocul de bărbați în România, de oameni care să aibă curaj să înfrunte și ei nenorocirile…
Când omul știe că îl trimiți la îmbolnăvire sigură, care nu știi ce final are, e greu să-i reproșezi ceva, când tu ai nesimțirea să nu-i pui la dispoziție minimul echipament de protecție”, a declarat Traian Băsescu, pentru B1 TV.

Totodată, Traian Băsescu a afirmat că autoritățile, guvernul mint când susțin că medicii sunt echipați corespunzător:
“Mint cu nerușinare! Ce vreți să spuneți, că s-a prezentat cu mare pompă că au venit 100.000 de combinezoane pentru un sistem medical cu 50.000 de salariați, din care 16.000 sunt în prima linie? Sunt 15.000… Dacă trebuie să-i dai unul pe zi, sau nu mai spun la fiecare bolnav, câte zile de ajung? 3 zile? Ne batem joc… Se plimbă avioane prin fața publicului să-l prostească pur și simplu, dar medicii știu.”
loading…
loading…

bestkids.ro


elefant.ro


evomag.ro
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *