Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Traian Berbeceanu, atac la dezertorii din sistemul medical: Au fugit prin demisii din fața epidemiei, abandonându-și paciențiiMinistrul Sănătății, Nelu Tătaru, a inspectat Spitalul Județean Arad după ce 83 de angajați au intrat in concediu medical, iar 14 medici și-au dat demisia în ultima săptămâna.

“Am fost și am vorbit cu cadrele medicale și cu managementul și mi-am făcut o părere”, a spus ministrul, citat de Digi24.ro.Ministrul a adăugat că 10 dintre medicii care au demisionat „aveau dreptul să facă acest lucru” pentru că sunt la pensie, deși avuseseră prelungiri, au cerut pensionarea.

“Ceilalți, o parte sunt în concedii medicale. Eu am vorbit cu cine am putut să vorbesc. Am anunțat că o să vin tocmai de aceea, am discutat cu medicii separat de conducere, cu medicii de la primiri urgențe, de la corturile din afara spitalului”, a explicat el.

evomag.ro


În acest context și Traian Berbeceanu a reacționat pe pagina sa de Facebook.

“Cadrele alea medicale care au fugit prin demisii din fața epidemiei abandonâdu-și pacienții prin spitale, încălcând jurământul lui Hippocrate, dacă din greșeală se contaminează comunitar, și dacă din nefericire devin cazuri grave, vor avea pretenția să fie tratate de colegii care nu au dat bir cu fugiții, cerându-le acestora din urmă să-și respecte jurământul?”, a scris, pe Facebook, Berbeceanu.


loading…
loading…

bestkids.ro


elefant.ro


evomag.ro
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *