Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Cumpănașu: „Dincă a recunoscut că i s-a dictat tot ce a declarat”. Ultimele dezvăluiri despre Alexandra și Luiza!Au trecut mai bine de opt luni de la izbucnirea scandalului Caracal! În plină pandemie de coronavirus, când cazul părea că a intrat într-un con de umbră, Alexandru Cumpănașu a făcut noi dezvăluiri. Pare-se că, la scurt timp după ce Claudiu Lascoschi a renunțat la a-l mai apăra pe „monstrul din Caracal”, acesta din urmă „a recunoscut tot”.Alexandru Cumpănașu a oferit noi detalii din cazul Caracal. Unchiul Alexandrei Măceșanu a mărturisit, printr-o postare pe rețelele de socializare că „Dincă a recunoscut tot” și „nu doar ce s-a spus acum public”.

evomag.ro


Bucuros de aflarea noilor vești, Alexandru Cumpănașu a precizat că „toate acestea au fost însă posibile datorită unui copil minunat care m-a schimbat și ne-a schimbat existența: ALEXANDRA!”.
Pentru nepoata sa, Cumpănașu, a transmis că „vreau să știe că o iubesc, o caut și că vinovații vor plăti!”.

„Deja Dincă a recunoscut că nu le-a omorat pe Alexandra și Luiza și că i s-a dictat tot ce a declarat‼ Și multe altele‼ Dacă nu-l omoară între timp vom afla ADEVARUL curând‼”, a precizat Alexandru Cumpănașu.
Ultimul avocat al „monstrului din Caracal” a renunțat la caz
Amintim că, recent, Claudiu Lascoschi, cel de-al treilea avocat al lui Gheorghe Dincă, a renunțat la cazul Caracal. Acesta a fost deranjat de faptul că Dincă le-a trimis scrisori familiilor victimelor și, când a aflat din presă că „monstrul din Caracal” vrea să fie din nou a audiat, a cedat și a luat decizia.
Dincă are acum un alt avocat din oficiu care preferă să nu apară public pentru moment.
loading…
loading…

bestkids.ro


elefant.ro


evomag.ro
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *