Din cauza coronavirusului, Guvernul amână din nou dublarea alocației. Fondurile vor fi folosite pentru a combate pandemiaCopiii din România trebuiau să primească alocații duble încă de la 1 februarie, doar că Guvernul Orban a amânat data aplicării legii până la 1 august. Decizia a fost luată deoarece cei șapte miliarde și jumătate de lei, banii necesari, nu erau prevăzuți în buget.Acum din cauza pandemiei de coronavirus, Guvernul vrea să amâne din nou dublarea alocației. O astfel de măsură luată în acest moment ar avea, spun cei de la putere, un impact semnificativ asupra bugetului statului. Astfel, în aceste momente, când ne luptăm cu pandemia de coronavirus, toate fondurile sunt folosite pentru combaterea virusului ucigaș.

evomag.ro


Florin Cîțu, ministrul de Finanțe a declarat că la momentul actual, prioritar pentru Guvernul României este ca toate finanțele de care beneficiază să fie folosite pentru a stopa criza produsă de virusul Covid-19.
De asemenea, în acest moment se așteaptă rectificarea bugetară pentru a se stabili unde și ce sume de bani trebuie să se aloce.

Totodată și premierul Ludovic Orban a declarat în urmă cu câteva zile că la momentul de față dublarea alocațiile este un non-subiect, fiind lucruri mult mai importante de rezolvat acum. Cât despre ceea ce a spus ministrul Muncii, Violeta Alexandru, la mijlocul lunii februarie, despre schimbarea alocațiilor în vouchere, acesta a precizat acum că a fost doar un exemplu.loading…
loading…

bestkids.ro


elefant.ro


evomag.ro
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *