Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Gigi Becali susține că a achiziționat din Rusia un medicament pentru COVID-19: 120.000 de pastile vor ajunge la Matei BalșGigi Becali continuă să ajute pacienții în lupta cu COVID-19. Acesta a declarat în direct la România TV că a cumpărat un medicament din Rusia, pe care l-a donat la Spitalul ”Matei Balș”, din București.Potrivit acestuia, medicamentul are aprobarea ministerului Sănătății pentru import.

”Am plătit 120.000 de pastile de antidot din Rusia și nu le puteam primi dacă nu primeam astăzi aprobarea de la minister. Acum am primit aprobarea. Pastilele vin din Rusia, le-am plătit, trebuie să ajungă 120.000 de pastile de antidot. Un medicament. Le-am plătit.

evomag.ro


Acest medicament nu este acreditat de Uniunea Europeană, dar poate fi adus. Eu fac totul gratuit. Am luat medicamentul și îl dau gratuit la Matei Balș. Ei distribuie mai departe unde e nevoie. Cu toată averea mea eu vreau să ajut oameni”, a declarat Becali pentru România TV.


loading…
loading…

bestkids.ro


elefant.ro


evomag.ro
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *