Doctoriţă de 27 de ani ucisă de iubit în Italia: “M-a infectat cu coronavirus”Lorena Quaranta, un medic rezident de doar 27 ani din Italia, a fost ucisă de iubitul ei, după ce bărbatul a acuzat-o că l-ar fi infectat cu virusul care a alertat întrega lume.Tânăra a fost găsită moartă după ce iubitul acesteia, Antonio De Pace, a sunat la Poliţie pentru a-şi anunţa fapta. Ajunși la locul crimei, oamenii legii l-au găsit pe tânăr cu venele tăiate. Transportat de urgenţă la spital, acesta a supraviețuit.

evomag.ro


Cei doi lucrau împreună la un spital din Sicilia. „Am ucis-o pentru că m-a infectat cu coronavirus“, le-a declarat bărbatul poliţiştilor.

Potrivit New York Post, cei doi au fost testaţi însă niciunul nu era infectat cu COVID-19.
„Acum mai mult ca niciodată trebuie să demonstrăm responsabilitate și dragoste pentru viață. Trebuie să arătați respect față de voi înșivă, față de familiile voastre și față de țară. Trebuie să vă gândiți și la cei care își dedică zilnic viața pentru sănătatea voastră”, posta Lorena pe contul său de socializare în urmă cu câteva săptămâni.loading…
loading…

bestkids.ro


elefant.ro


evomag.ro
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *