Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Decizie drastică pentru medicii demisionari. Cadrele medicale sunt obligate să rămână în preaviz încă 45 de zileGuvernul vrea să se asigure că România nu va rămâne fără medici în criza produsă de coronavirus, astfel că doctorii care vor să își dea demisia sunt obligați să rămână în preaviz 45 de zile.Medicii, obligați să stea în preaviz 45 de zile
Preavizul de demisie a medicilor a fost prelungit cu 45 de zile, astfel încât aceștia să meargă la muncă pentru a îngriji pacienții. În mai puțin de o oră, va fi adoptată o ordonanță de urgență care prevede acest lucru.

evomag.ro


Din cauza crizei de coronavirus, tot mai mulți medici din România și-au dat demisia. Această Ordonanță de urgență vizează domeniul sanitar, practic prin intermediul acesteia toată adminstrarea spitalelor este preluată în momentul de față de Ministerul Sănătății.
Prin această ordonanță, Guvernul vrea să se asigure că spitatele din România nu vor rămâne fără medici.

De asemenea, în termen de 45 de zile de la data încetării stării de urgență toate rapoartele juridice vor crea efecte.
Conducerea Spitalului din Suceava a fost preluată de medicii militari
Daniel Ionuț Derioriu, a preluat astăzi funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență Suceava, după ce conducerea unității medicale și-a dat demisia miercuri seara.

Vicepreședintele Consiliului județean Suceava, a precizat că a luat act în mod oficial de demisia lui Florin Filip din funcția de director intermiar al SJU Suceava și l-a desemnat pe colonelul Daniel Ionuț Derioiu, medic la Spitalul Militar de Urgență ă „Regia Maria” din Braşov, director interimar.
loading…
loading…
Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru se află în momentul de față la Suceava pentru a analiza situația orașului.

Din cauza coronavirusului, județul Suceava a intrat în carantină totală după ce 200 de cadre medicale din spitalele din Suceava au fost diagnosticate cu coronavirus, și 500 de persoane au fost confirmate cu COVID-19.

Situația continuă să fie critică în Suceava, dar și în celelalte județe unde au fost confirmatr cazuri de infectare și de deces din cauza noului virus.


bestkids.ro


elefant.ro


evomag.ro
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *