Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

A dispărut doctoriţa din Wuhan care a încercat să avertizeze lumea despre pericolul coronavirusuluiDoctoriţa din Wuhan care a dezvăluit faptul că autorităţile au oprit-o să avertizeze lumea despre pericolul coronavirusului a dispărut, anunţă presa străină.Ai Fen este un medic de la un spital din Wuhan, iar în urmă cu ceva timp a declarat în faţa autorităţilor că a fost oprită, alături de alţi colegi, să avertizeze lumea despre pericolul noului coronavirus.

În acest moment, femeia este de negăsit, iar apropiatii cadrului medical se tem ca femeia a ajuns la inchisoare, potrivit fanatik.ro.

evomag.ro


Medicul a încercat să avertizeze populaţia
Doctoriţa din Wuhan a fost printre puţinii medici chinezi care au vorbit public despre cât de periculos este COVID-19, acordând interviuri presei din străinatate, lucru care nu a fost pe placul autorităţilor, potrivit portalului MSN.
„In urma cu doua saptamani, sefa departamentului de urgente de la spitalul din Wuhan a iesit in public si a spus ca autoritatile au impiedicat-o pe ea si pe colegii ei sa avertizeze lumea in privinta pericolului acestui virus”, anunţa o emisiune de investigaţii din Australia.
Femeia a vorbit public despre pericolul coronavirusului
„Nu se stie unde se afla”, au mai declarat cei care cercetează ce s-a întâmplat cu medicul din Wuhan.
Potrivit acestora, Ai Fen a primit o mustrare în urma publicării unui eseu medical în care a vorbit despre stadiul incipient la unui focar de coronavirus într-un grup de medici.
Eseul respectiv a fost şters, iar un alt cadru medical care a vorbit despre modul în care se răspândeşte coronavirusul a decedat, potrivit investigaţiilor.

Se pare că doctoriţa din Wuhan a dispărut la scurt timp după ce a publicat o poză cu testele unui pacient, pe care a înconjurat cu roşu „SARS coronavirus”.
loading…
loading…

bestkids.ro


elefant.ro


evomag.ro
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *